Missie & visie

Koninklijke Eendracht Wervik is een “warme” vereniging waar zowel ons eerste elftal als onze jeugdopleiding, met veel ambitie, in de zelfde richting kijken waardoor er eendrachtig aan hetzelfde zeel getrokken wordt.

Jeugdopleiding

Onze vereniging ervaart de jeugdopleiding als een zeer belangrijk en waardevol onderdeel in haar takenpakket. Het is heel vanzelfsprekend en absoluut noodzakelijk om te investeren in de jeugd, reden te meer voor K.E Wervik om vanaf dit seizoen te kiezen voor een structuur MET een jeugdcoördinator (Christophe Parreyn) en MET een coördinator bovenbouw (Christophe Parreyn) en een coördinator onderbouw (Wesley Ares) als een tornooi coördinator (Christophe Parreyn) ,zij zullen samen de verantwoordelijkheid dragen, ze zullen met hun ervaring, een duidelijke sportieve visie uitstralen en verkondigen, die past binnen de werking van onze club. Deze sportieve lijn wordt uiteraard ondersteund door de voorzitter (Christian Pattyn) en de sportieve cel.

Scoren

K.E Wervik Jeugd wil SCOREN met een kwalitatieve opleiding, waar verzorgd en attractief voetbal, FUN en een duidelijke “persoonsbegeleiding” centraal staat. Onze jeugdopleiding tracht de kinderen (zowel jongens als meisjes), met al hun individuele kwaliteiten, te begeleiden in de beleving van het plezier dat voetbal kan teweeg brengen. De groepssfeer is heel belangrijk en het plezier in de sport komt op de eerste plaats!

Onze Jeugdopleiding wordt onder verdeeld in een onderbouw en een bovenbouw.