Rouwbericht

Gisteren kwam het gevreesde nieuws na een lange strijd. Zijn copain Luc stuurde me een sms dat zijn boezemvriend Franz ons in alle rust heeft verlaten. Franz Vanacker was supporter van KE Wervik in hart en nieren en liet het niet na zijn mening te geven als het ergens fout liep. Het was jammer dat we sinds enkele weken Frans en Noëlla niet meer zagen op de club . Hun enthousiasme zorgde voor een meerwaarde en een match van KEW zonder hen was onvoorstelbaar. Ook op verplaatsing waren ze steevast van de partij in het bijzijn van hun  vrienden Luc en Willy, om den Union naar de overwinning te schreeuwen.

Opnieuw een harde klap voor KEW . Na Roger Debergh , verliezen we met het heengaan van Franske opnieuw een boegbeeld van de club. We wensen onze oprechte deelneming te betuigen aan de familie , vrienden en Noëlla . We zullen je missen copain!

De uitvaart heeft plaats op woensdag 9 oktober om 10u in de aula van uitvaart Serrus , Kerkplein 6 in Sint-Eloois-Winkel.

Wie een mooie foto van Frans en Noëlla  ter beschikking heeft mag die mailen naar diegoseys@hotmail.com , zodat ik die aan het bericht kan toevoegen.

 

Documenten

RB-09-19-VANACKER-FRANZ-ZA
Adobe Acrobat PDF
128 KB